Voor Groepen

Spellenwereld in Assen is dé plek voor groepsactiviteiten. Een dagje uit als vriendengroep, school of kinderfeestje? Het kan hier allemaal!

Ontdek de magie van Spellenwereld met jouw groep!​

Bundel jullie krachten en maak van jullie bezoek aan Spellenwereld een onvergetelijk avontuur! Of je nu een groep van vrienden, familie of collega’s bent, wij verwelkomen jullie met open armen!

Groepen - Exclusief

Wist je dat als je met meer dan 20 personen bent, je zelfs de mogelijkheid hebt om Spellenwereld exclusief voor jullie groep af te huren? Dat klopt! Jullie kunnen het helemaal voor jullie zelf hebben. Kies een doordeweekse ochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur of een avond tussen 19.00 uur en 22.00 uur* om de magie te laten beginnen!
*niet tijdens schoolvakanties

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij Spellenwereld: een feest om nooit te vergeten!

Vier de speciale dag van de jarige bij Spellenwereld en maak er een onvergetelijke ervaring van! De jarige krijgt gratis entree en de hele groep zal betoverd worden door de vele avonturen die hier te beleven zijn. Laat de pret beginnen!

SCHOLEN

Scholen kunnen doordeweeks ’s ochtends bij Spellenwereld terecht voor een educatief avontuur! Stap binnen en ontdek een wereld van mogelijkheden voor zowel gestructureerde educatieve programma’s als vrije vorm ontdekkingen. Reken- en taalspellen, executieve functies; alles kan in de vorm van een spel. Je zou bijna vergeten dat je aan het leren bent!